Verloop van de opnames

Na de ondertekening van het contract schiet de productieploeg in actie.
 
De scenarist neemt contact op om samen met u een gepast scenario op te stellen. Ondertussen komt de technische dienst bij u langs om de totem van Bizbook Channel te installeren. Zo staat deze al klaar om uw video uit te zenden.
 
 Vervolgens komen een cameraman en een reporter naar de afgesproken plek om de film te draaien. Zij kiezen de mooiste beelden, verzorgen de belichting, het geluid, de achtergrondmuziek en de structuur van de montage. De reporter is verantwoordelijk voor het inspreken van een voice-over die de kijkers alle nodige informatie geeft over uw producten en diensten.
 
Als de montage eenmaal afgewerkt is, controleert de hoofdredactie de kwaliteit van de video. Na een eventuele extra controle gaat de video ter goedkeuring naar de klant die zijn/haar mening kan geven en aanpassingen kan vragen.
 
Nadat de klant de video goedkeurt, kan de mediabeheerder starten met zijn werk. Deze is verantwoordelijk voor de online verspreiding van de video (YouTube, Dailymotion, etc...). De dienst support zorgt ervoor dat uw video op uw totem en in de andere gekozen uitzendpunten verschijnt.
 
© Bizbook Channel 2014, All rights reserved - Bedrijfsnummer: 0468.561.072