Uw bedrijfsvideo

Creatie van uw bedrijfsvideo

BedrijfsvideoU wilt uw bedrijf een innovatief imago geven door uw zaak op een dynamische manier te presenteren? Wilt u zowel online als offline promotie voeren voor uw bedrijf?

Bizbook Channel brengt twee belangrijke aspecten samen: een ervaren intern productiehuis gespecialiseerd in corporate video en de nodige technische kennis voor een effectieve online en offline promotie van uw bedrijf.

Voordelen van een bedrijfsvideo

 Onderzoek wijst uit dat personen slechts 20% onthouden van wat ze horen, 30% van wat ze zien, maar wel 70% van ze horen EN zien. Een video is dus een veel effectievere manier van communiceren dan een simpele tekst.

Een bedrijfsvideo is een audiovisueel project waarmee u uw producten en diensten op een moderneoriginele en aantrekkelijke manier kunt promoten. Het trekt bovendien ook nieuwe klanten aan. Door de visuele representatie van uw bedrijf en personeel geeft u uw toekomstige klanten de kans om zich in te beelden dat ze potentiële gebruikers zijn van uw producten en diensten.

Verspreiding

Als u een bedrijfsvideo maakt, dan wilt u dat deze gezien wordt! Na de realisatie zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk mensen uw video onder ogen krijgen. Om dit te bereiken, verspreiden wij uw video op de belangrijkste video sharingwebsites en het netwerk van Bizbook Channel.

Bizbook Channel heeft een netwerk van honderden beeldschermen in druk bezochte commerciële ruimtes in België. Daarop wordt uw bedrijfvideo heel de dag uitgezonden op 5,10 of 15 verschillende locaties.

Daarbovenop verspreiden wij uw bedrijfsreportage op verschillende plaatsen op het internet: Youtube, Dailymotion, Vimeo , Videobiz, Bizbook en natuurlijk ook op onze eigen website.

Bovenop de vindbaarheid op deze verschillende webplatformen zal uw video ook afspeelbaar zijn op smartphones en tablets.

Er is dus geen twijfel mogelijk: Deelnemen aan Bizbook Channel heeft talrijke voordelen en blijkt HET onmisbare middel voor uw bedrijf of winkel te zijn. 

© Bizbook Channel 2014, All rights reserved - Bedrijfsnummer: 0468.561.072