Onze totems

De totem van Bizbook Channel, een digitaal scherm dat vastgezet is aan een paal, bevindt zich in commerciële ruimtes, met het doel promotionele filmpjes uit te zenden van bedrijven uit dezelfde regio.

Onze klanten die een totem hebben, genieten van een beeldscherm waarop tot 3 pagina’s kunnen worden weergegeven. Pagina 1 en 2 bevatten algemene informatie, waaronder uw bedrijfsvideo, meningen van klanten, het weer en nieuwsberichten. Een derde pagina is een promotionele pagina die u zelf kan aankleden.

Ontdek nu de werking van onze totem dankzij het interactief scherm op deze pagina. Kies een template en kijk hoe de 3de, promotionele pagina werkt door zelf een afbeelding naar keuze te selecteren!

Selecteer uw template

Wilt u ook de template op uw totem veranderen?

Geef een extra dimensie aan uw totem door de template te veranderen. Kies in de winter bijvoorbeeld om uw totemscherm een winterse look te geven. Of ga voor een strak design en kies voor de template ‘Lijnen’. We hebben voldoende keuze en het volstaat om contact op te nemen met onze dienst Support via het telefoonnummer +32 2 801 22 21 om de look van uw totem te veranderen.

De verschillende pagina’s van uw totem

Op de totem is het mogelijk om te kiezen voor 1, 2 of 3 pagina’s. De eerste twee zijn algemene pagina’s die ongeveer hetzelfde zijn op elke totem. Deze zijn achtereenvolgens elk 30 seconden zichtbaar. De derde pagina is 100% intern voor uw zaak, dat wil zeggen: het Bizbook Channel logo verdwijnt en u kiest zelf uw inhoud. De duur van deze pagina kan aangepast worden van 15 seconden voor een simpele foto tot 60 seconden voor bijvoorbeeld een menu. We bespreken voor u de verschillende pagina’s:

Pagina 1

Op de eerste pagina van de totem verschijnen bedrijfsvideo’s in aangepast formaat. Deze video’s hebben een tijdsduur van 30 seconden en worden allemaal gemaakt door onze professionele teams.

Naast deze korte filmpjes toont de eerste pagina ook een geografische kaart waarop uw bedrijf aangeduid is en geeft het de meningen van uw klanten die ze achterlieten op de bedrijvengids Bizbook.be weer.

Pagina 2

De tweede pagina geeft een overzicht van het weer en enkele actuele nieuwsberichten.

Pagina 3

Over de inhoud van de derde pagina beslist u zelf. Kies een afbeelding en stuur ze naar ons door. Of stuur ons een tekst samen met de gewenste afbeeldingen en wij maken er voor u één geheel van. Deze pagina is een zeer interessante manier om bijvoorbeeld een promotie, uw menu, openingsuren, een evenement of een leuke foto te tonen aan uw klanten.

Derde pagina toevoegen aan uw totem?

Lijkt het u interessant om deze derde pagina toe te voegen aan uw totem om hem zo dat tikkeltje extra te geven? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het telefoonnummer +32 2 801 22 21 of KLIK HIER om het contactformulier in te vullen.

Hebt u uw keuze gemaakt

Bel ons
02/801.22.13

OF

Contacteer ons nu

© Bizbook Channel 2014, All rights reserved - Bedrijfsnummer: 0468.561.072