Ontdek het netwerk van Bizbook Channel en geniet van de vele voordelen.

Mond-tot-mondreclame in uw eigen regio is essentieel! Als uw bedrijfsvideo uitgezonden wordt op het beeldschermennetwerk van Bizbook Channel, dan beschikt u over heel wat voordelen:

U heeft een grote verspreiding van uw bedrijfsvideo in uw regio: 

Dankzij Bizbook Channel wordt uw bedrijfsvideo en de meningen van uw klanten gedurende de hele dag uitgezonden in een tiental handelszaken en winkels in uw regio. Concreet: uw video wordt tot 480 keer per dag uitgezonden! U geniet dus van een optimale offline zichtbaarheid en trekt nieuwe, potentiële klanten aan.

Het kost veel minder dan een traditionele reclamecampagne: 

Het is algemeen geweten: traditionele reclame (TV, Radio, pers) is uitzonderlijk duur. KMO’s moeten met een beperkt budget ook een communicatieplan opstellen om nieuwe klanten aan te trekken en de omzet te verhogen. De oplossing? Bizbook Channel!

Uw bedrijfsvideo wordt gemaakt door een professioneel team: 

Uw video wordt gerealiseerd door ons productieteam. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van bedrijfsvideo’s voor KMO’s en zelfstandigen. Hun professionele teams maken voor u een uitgebreide video van 1 min 30 sec en een promotievideo van 30 seconden die uitgezonden zal worden op het netwerk van Bizbook Channel..

Onze specialisten beheren de informatie die op uw scherm verschijnt.: 

Bovenop uw video en de meningen van uw klanten toont het Bizbook Channelscherm ook een nieuwsfeed in realtime en het weerbericht van de week. Alle informatie wordt dagelijks geüpdatet en onderhouden door onze specialisten.

U krijgt een premiumaccount op onze bedrijvengids Bizbook.be: 

Als gebruiker van Bizbook Channel krijgt u automatisch een premium positie op onze bedrijvengids bizbook.be. Op Bizbook staan er 650.000 Belgische KMO’s en zelfstandigen vermeld. U kunt er terecht voor heel wat interessante informatie: contactgevens, openingsuren, fotogallerij, bedrijfsvideo , kortingsbonnen en nog veel meer... Bovendien ontvangt Bizbook.be maandelijks meer dan 100.000 bezoekers.

U beschikt over professioneel, kwaliteitsvol materiaal: 

Professioneel materiaal zoals een Full HD 32 of 28 inch scherm wordt te uwer beschikking gesteld. Dit scherm wordt geïnstalleerd op een staande voet of, als u niet genoeg plaats heeft, op een toonbank.

U geniet van een uitstekende dienst-na-verkoop en van een materiaalgarantie.: 

Om de samenwerking met Bizbook Channel zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken staat onze helpdesk alle werkdagen voor u klaar. Bovendien is uw materiaal ook onder garantie gedurende de volledige duur van het contract.

© Bizbook Channel 2014, All rights reserved - Bedrijfsnummer: 0468.561.072