De mening van onze klanten

Als ware ambassadeurs van ons bedrijf, worden onze klanten regelmatig bevraagd om hun tevredenheid over de producten van Bizbook Channel te garanderen.

 

 

 

 

 

 

Datum: 18/07/2016

 

 

 

Review: 3/ 5

Uw planten hebben water nodig en dat zeker tijdens periodes van grote droogte. Om niet handmatig uw gras of planten water te moeten geven, biedt Gimo beregeningssystemen aan. Met meer dan 25 jaar ervaring, hebben zij veel expertise op dit vlak. Al die expertise en hun aanbod wouden zij voorstellen in een professionele bedrijfsvideo en kozen daarom acht jaar terug voor de diensten van Bizbook Channel. Chantal Monsieur liet ons weten tevreden te zijn over haar video en vindt deze van hoge kwaliteit.

 

 

 

Datum: 19/07/2016

 

 

 

Review: 4/ 5

Mening: De video die Bizbook Channel voor ons gemaakt heeft, vind ik zeer leuk. Hij brengt zeer goed de werking van de zaak over, aldus Elke Pessemier van het transportbedrijf 'Altransport. Het is ongeveer 4 jaar geleden dat ze bij ons een contract tekenden en zijn dus nu aan vernieuwing toe. Met een 4 op 5 voor onze diensten, staan zij er zeker voor open om ons aan te raden aan vrienden en kennissen.

 

 

 

Datum: 04/07/2016

Voor Verzekeringen Hoornaert was het heel belangrijk, toen ze in 2010 voor Bizbook Channel kozen, dat hun bedrijf op een professionele manier werd voorgesteld. Zij zijn dan ook zeer blij met het eindresultaat en zouden niet twijfelen om onze diensten aan te raden bij anderen.

 

Onze klanten hebben u nog veel meer te vertellen! Ontdek het allemaal door HIER te klikken.

© Bizbook Channel 2014, All rights reserved - Bedrijfsnummer: 0468.561.072