Het materiaal

 

Beeldschermen

Bizbook TotemDe beelschermen van Bizbook Channel zijn kwaliteitsvolle schermen van bekende merken. De inhoud is optimaal zichtbaar vanuit alle richtingen.

Er zijn twee verschillende modellen. De schermen van 32 inch worden geplaatst op een staande voet en geïnstalleerd op ooghoogte. Als er geen plaats is voor een dergelijke installatie, dan wordt een iets kleiner scherm van 27 inch geplaatsd.  Deze iets compactere modellen hebben een kleine voet en krijgen bijvoorbeeld een plaats op een toonbank. Het scherm en de voet worden samen de ‘totem’ genoemd.

Mini-pc en wifi-antenne

Achter het scherm bevindt zich een mini-pc en een wifi-antenne. De mini-pc bedient het beeldscherm en wordt volledig van op afstand beheerd door onze diensten. U zorgt voor een stabiele wifi-verbinding en ons team doet al de rest.

Technische bijstand

Wilt u de promotionele boodschap op uw scherm veranderen? Een andere nieuwsfeed tonen? Is er een technisch probleem met uw totem? Het SupportTeam van Bizbook Channel kan de inhoud van uw beeldscherm op afstand aanpassen en u technische raad geven. Indien nodig regelen we een afspraak met één van onze technici om het probleem ter plaatse op te lossen. 

Bereikbaar:

ma-do van 9h tot 18h.
vrijdag van 9h tot 16h

Via e-mailinfo@bizbookchannel.be
Via telefoon:  0032 2 801 22 21 

 

 

Test nu de werking van onze totem

© Bizbook Channel 2014, All rights reserved - Bedrijfsnummer: 0468.561.072