Het concept van Bizbook Channel

Bizbook Channel is een Belgisch netwerk van multimediaschermen in druk bezochte, commerciële ruimtes. Dankzij deze schermen kunt u uw bedrijf promoten in uw eigen regio. Heel de dag zendt elk scherm een tiental video’s van bedrijven en zelfstandigen uit.

Daarbovenop vindt u op een scherm van Bizbook Channel ook uw eigen contactgevens, een interessante nieuwsfeed en het lokale weerbericht terug!

Met dit unieke concept kunnen lokale winkels immers een groot offline publiek in hun eigen regio bereiken. Uw bedrijfsvideo wordt immers getoond op die plaatsen waar hun toekomstig clienteel ook aanwezig is.

Bovendien wordt uw bedrijfsvideo gemaakt door ervaren reporters en cameramannen van onze eigen productieafdeling.

Wat is er te zien op mijn scherm?

Op uw beeldscherm zullen drie verschillende slides elkaar afwisselen. Hieronder vindt u de verschillende inhouden:

1ste slide

Uw video in aangepast formaat

Uw bedrijfsvideo wordt gemaakt  door onze eigen productieafdeling. Deze specialisten produceren voor u een professionele video in een geoptimaliseerd formaat voor de schermen van Bizbook Channel.
Deze video wordt gemaakt zonder geluid. Waarom? Voor het comfort van uw klanten natuurlijk. Slim gekozen kernwoorden verschijnen op het scherm en stellen uw bedrijf en uw diensten voor. Op uw scherm zendt u natuurlijk uw eigen video uit, maar ook die van andere bedrijven die interessant kunnen zijn voor uw klanten. In totaal worden er tien verschillende video’s getoond. Uiteraard zullen de video’s op uw scherm uit andere activiteitensectoren dan de uwe komen.

De meningen van uw klanten (via bizbook.be)

U geeft elke dag het beste van uzelf om uw klanten gelukkig te maken en tegenwoordig besteden consumenten veel aandacht aan de mening van hun medemensen. Het wordt steeds belangrijker om de positieve meningen van uw klanten te verzamelen en te verspreiden. Wacht dus niet langer, schrijf u in op Bizbook.be en verzamel de referenties van uw klanten. Op Bizbook Channel worden de positieve commentaren van uw klanten ook heel de dag getoond bij uw video.

De locatie van uw zaak op een geografische kaart

Een mogelijke klant is geïnteresseerd in uw diensten? Tijdens de uitzending van uw video worden uw contactgegevens getoond bij een geografische kaart. Ze worden ook getoond aan het einde van uw film. Niets bij om te noteren? Geen nood, dankzij de QR-code op het scherm kan men met één klik uw gegevens ontvangen.
 

2de slide

Een nieuwsfeed

Verspreid de laatste nieuwtjes uit uw regio! Kies zelf welke RSS-feed u in uw zaak wilt gebruiken: sport, lokaal nieuws, nationaal nieuws, ...

Het weerbericht

Toon aan uw klanten het weerbericht van de streek zodat ze hun volgende barbecue en andere activiteiten kunnen plannen.
 

3de slide

Kies zelf de uw inhoud

De derde slide is volledig optioneel en vrij in te vullen. U krijgt het volledige scherm ter beschikking en u bepaalt de inhoud. Wat wilt u tonen?

  • Uw promoties?
  • Menu, suggesties?
  • Openingsuren, sluitingsdagen of jaarlijks verlof?
  • Product- of bedrijfsinformatie?
  • Activiteiten of fotoverslagen?


De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bezorg uw teksten en/of afbeelding (jpeg, jpg, png) in full HD formaat (1080 breedte op 1920 lengte) aan support@bizbookchannel.be en wij laten uw persoonlijke boodschap verschijnen op uw totem.

 

© Bizbook Channel 2014, All rights reserved - Bedrijfsnummer: 0468.561.072