Het Bedrijf

Bizbook Channel maakt niet alleen professionele bedrijfsvideo’s voor KMO’s en zelfstandigen, maar verzorgt ook de online en offline verspreiding

Over ons

Bizbook Channel bestaat al sinds 2007. Toen hield voormalig RTBF-journalist Thierry De Bock de doopvont boven Bezoom, een nieuw Belgisch productiehuis dat zich specialiseerde in online bedrijfsvideo’s voor KMO’s en zelfstandigen. 8 jaar later kon het bedrijf buigen op een succesvolle groei jaar na jaar. Het bedrijf telde toen meer dan 80 werknemers en 6000 klanten.

Om beter te voldoen aan de wensen van onze klanten besloten we een nieuw concept uit te werken. Dat concept werd Bizbook Channel, een uniek Belgisch netwerk van beeldschermen in België om je bedrijfsvideo uit te zenden in drukke winkels en bedrijven. Hiermee garanderen we niet alleen een uitgebreide online verspreiding, maar ook een unieke offline verspreiding. Bedrijven hebben nu toegang tot een uitzendkanaal die een vorm van promotie biedt, die anders onbetaalbaar is voor KMO’s en zelfstandigen.

In de zomer van 2014 kocht de Franse communicatiereus Publicis Groupe Bezoom en de andere bedrijven uit de Proximedia Groep over en brachten ze die samen onder in het bedrijf Proximedia. Onder het merk Bizbook Channel gaan we verder met met maken van uitstekende bedrijfsreportages en het netwerk van beeldschermen verder uit te bouwen.

Team

De dagelijkse leiding is in handen van Brand Manager Laurent Demuylder.Hij waakt over de algemene kwaliteit van de productie en de goede werking van de verschillende afdelingen.

Productie Bizbook ChannelProductieploeg

Het productieteam van Bizbook Channel  bestaat uit professionele journalisten, ervaren cameramannen, scenaristen, monteurs, 2 hoofdredacteurs en de technical manager.

Samen zorgen zij voor een goed scenario, mooie beelden, een gepaste montage, de voice-over, de achtergrondmuziek, ... Kortom: een professionele bedrijfsreportage die uw zaak op de beste manier voorstelt. De hoofdredacteurs controleren de kwaliteit van iedere video. De technical manager houdt zich intensief bezig met de beeldkwaliteit. Hij belegt maandelijks een vergadering met alle cameramannen en monteurs om hen op de hoogte te brengen van nieuwe technologieën of montagetechnieken. Zo verbetert Bizbook Channel voortdurend de kwaliteit van onze diensten.

Ondersteunende diensten

Klantendienst Bizbook Channel

Uw tevredenheid is van het allerhoogste belang voor ons. Daarom staan onze ondersteunende iedere dag klaar om u de allerbeste service aan te bieden.

Bij de klantendienst kunt u terecht voor alle vragen rond contracten, betalingen en algemene informatie.

E-mail:
info@bizbookchannel.be
Telefoonnummer:
+32 2 801 22 07

Wilt u de promotionele boodschap op uw scherm veranderen? Een andere nieuwsfeed tonen? Is er een technisch probleem met uw totem? Het Supportteam van Bizbook Channel beheert de inhoud van uw beeldscherm op afstand en u kan u technische raad geven over uw totem, uw het integreren van uw bedrijfsvideo op uw eigen website en nog veel meer. De dienst support is dus de eerstelijnshelpdesk voor alle technische vragen rond Bizbook Channel. Indien nodig regelen we een afspraak met één van onze technici om een eventueel probleem ter plaatse op te lossen. 

Contact:

E-mailadres
support@bizbookchannel.be
Telefoonnummer:
NL: +32 2 801 22 21
FR: +32  2 801 22 13

De Mediabeheerder is dan weer verantwoordelijk voor de online verspreiding van uw video. Hij zorgt ervoor dat deze op websites zoals Youtube, Dailymotion en Vimeo gepubliceerd wordt.

 

© Bizbook Channel 2014, All rights reserved - Bedrijfsnummer: 0468.561.072