Golf Chateau De La Tournette: Celebrity Trophy 2016

Ook dit jaar deed Golf Château De La Tournette een beroep op onze diensten voor het maken van een video over hun netwerkevenement ‘Celebrity Trophy’. Het is al de 4de editie van dit evenement en ook wij zijn elke keer uitgenodigd om een leuke ‘aftermovie’ te maken. Deze video wordt nadien uitgezonden door Be TW en VOO Sport World met als bedoeling aan te tonen waarom het interessant is om lid te zijn bij de club.

Het evenement wordt voornamelijk georganiseerd om de leden van de club een ludiek netwerkevenement aan te bieden, samen met sterren uit de sport- en mediawereld. Het geheel vond plaats op 22 september en wij stuurden onze cameravrouw Sanne en journalist Brice naar daar. Zij vertellen u graag meer over deze ervaring:

Brice: “Het was een heel leuke draaidag en dat een groot deel in de zon! We kregen de kans om te praten met interessante mensen uit de sport-, media- en bedrijvenwereld. Zeker voor herhaling vatbaar”.

Sanne: “Ook voor mij was het een leuke, maar erg vermoeiende dag. Het is natuurlijk een heel andere ervaring dan het filmen van bedrijfsvideo’s, de mensen zijn ook moeilijker om te regisseren. Hoewel, Wesley Sonck werkte wel zeer goed mee en was zeer vriendelijk. De sfeer zat erg goed, ik voelde echt dat iedereen in de stemming was. Er is echt veel afgelachen. Al was voor onze de prestatiedrang natuurlijk zeer hoog, maar dat hebben we altijd wel. Je MOET namelijk een goede video maken, hopelijk is dat ook gelukt!”

Benieuwd naar het eindresultaat? We laten u niet langer wachten:

© Bizbook Channel 2014, All rights reserved - Bedrijfsnummer: 0468.561.072