Facebook Video Campagnes

Uw bedrijfsvideo krijgt leven op Facebook

Bij Bizbook Channel willen wij niet alleen uw bedrijf en activiteiten op beeld vastleggen, wij willen ook dat uw video gezien wordt en uw activiteiten hierdoor naambekendheid verwerven. Daarom creëren wij speciaal voor onze klanten Facebook Video Campagnes.

Deze campagnes kregen in de Facebookwereld de naam: ‘Gesponsorde advertenties’. Ze verschijnen zowel in het nieuwsoverzicht als rechts in de kolom naast het overzicht. Ook op mobiele telefoons zijn ze zichtbaar.

 

Nieuwsoverzicht                                         Rechter Kolom                                                    Mobiel

        

Het interessante aan deze advertenties? Wij bepalen samen met u de juiste doelgroep, zodat wij uw campagnes op een strategische manier kunnen verdelen.
 

Een specifieke doelgroep bereiken

De video’s worden niet zomaar voor iedereen op Facebook geplaatst. Samen met onze klant gaan wij na wie zijn doelgroep is en bepalen zo voor welke groep het mogelijk is om de video te bekijken. We baseren ons op volgende criteria:

 • Locatie: 17km, 40km, 80km of over heel België
  De klant kiest zelf een straal, uitgaande van de regio waarin zijn bedrijf gevestigd is, waarin hij mensen wenst te bereiken. Voor kleine bedrijven is het interessant om een dichte straal te kiezen (17 km) aangezien er meer kans bestaat dat lokale mensen het filmpje zien en zich laten verleiden om eens een bezoekje te brengen aan de zaak.
   
 • Taal: Nederlands, Frans of Engels
  Het is mogelijk om meerdere talen te selecteren, maar het is wel belangrijk om rekening te houden dat het budget dat u wenst te spenderen, opgesplitst zal worden over deze twee talen.
   
 • Leeftijd
  Facebook maakt het mogelijk om een leeftijdscategorie te kiezen tussen minimum 13 en maximum 65 jaar oud. Wij raden aan om een verschil van 25 jaar te kiezen, dus bijvoorbeeld een leeftijd van 25 tot 50 jaar.
   
 • Geslacht: Vrouw, man of beiden
   

Verlies geen tijd, vertrouw op Bizbook Channel

Uw heeft de draaidag achter de rug, ons montageteam heeft u het eindresultaat verzonden en u heeft dat geaccepteerd. Uw acceptatie is onze ‘go’ voor het aanmaken van uw eerste campagne. Wij kiezen voor de video van 30 seconden, aangezien korte video’s beter werken op de sociale media.


Consumer Barometer van Google

 

Na een maand, als uw campagne afgelopen is, bezorgen wij u het resultaat. U krijgt statistieken van het aantal keer de campagne bekeken werd en wat het totale bereik was.

Facebookpagina

Maak u geen zorgen. U hoeft niet halsoverkop een facebookpagina aan te maken, wij zullen uw video plaatsen op een gemeenschappelijk pagina. Zo kunnen mensen nadien uw video herbekijken.
 

Vergeet de talloze voordelen niet

 • U verhoogt de zichtbaarheid van uw video en dat bij uw gewenste doelpubliek
 • U genereert naambekendheid voor uw activiteiten U verliest geen kostbare tijd, wij beheren de campagne voor u
 • U heeft een overzicht over de resultaten, want u ontvangt na elke campagne duidelijke statistieken met het aantal views en het bereik van uw campagne
 • De video kan gedeeld worden, waardoor u een nog groter publiek kan bereiken
 • Video’s en bewegende beelden spreken meer aan en trekken ook de aandacht. Wist u dat er dagelijks 26% van de surfers video’s bekijken?

                                              

                                                               Consumer Barometer van Google
   

Hoe ziet uw campagne eruit? 

Op Facebook

 

 

Op mobiele telefoon

 

 

 

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team!

© Bizbook Channel 2014, All rights reserved - Bedrijfsnummer: 0468.561.072