Bizbook

 

Bizbook Channel maakt deel uit van de wondere wereld van Bizbookproducten.

Bizbookapplicatie

Door de Bizbooktablet te gebruiken kunt u zelf de opinies van uw klanten verzamelen. Het is simpel: Na de dienstverlening biedt u hen de tablet met de Bizbookapplicatie aan na uw dienstverlening. Zij kunnen op snelle en ludieke wijze hun commentaar ingeven.

 

Met Bizbook:

 

  • Volgt u gemakkelijk de reputatie van uw bedrijf en diensten op. Uw eigen mening is altijd gekleurd. Wat uw klanten doorvertellen aan derden... dát is wat telt. Op Bizbook ziet u wat zij over u denken. Hun visie op uw dienstverlening is immers, neutraler, objectiever en dus geloofwaardiger, wat uw reputatie ten goede komt.
     
  • Verhoogt u uw bekendheid. De reviews over uw bedrijf worden niet enkel verzameld op Bizbook. U kunt ze ook verspreiden op uw eigen website en sociale media.
     
  • Verbetert u uw positie in Google. Het is een publiek geheim dat Google zoekresultaten indeelt volgens zeer strikte criteria. Eén van de belangrijkste elementen die uw plaats bij het weergeven van zoekresultaten meebepaalt, is de mening van consumenten. Bizbook draagt zo rechtstreeks bij aan de verbetering van uw positionering op het web.
     
  • Verbeter uw dienstverlening. De beste manier om de vinger aan de pols te houden, en voortdurend te werken aan de verbetering van uw dienstverlening, is uiteraard de meningen en commentaren van uw klanten verzamelen. Op Bizbook kan u zien wat belangrijk is voor uw klanten.

Bizbook.be

Bizbook.be is een online bedrijvengids voor Belgische KMO’s en zelfstandigen. U vindt er niet alleen meer dan 650.000 bedrijven terug, maar ook kortingsbonnen, video’s, reviews, openingsuren en nog veel meer.

De reviews die u verzamelt met de Bizbookapplicatie worden hier ook getoond. Wees dus gemakkelijk vindbaar online met Bizbook.be!

Bizbook voor Smart TV

De bedrijvengids bizbook.be heeft een applicatie voor de Smart TV’s van Samsung. Op uw televisie kunt u heel gemakkelijk de gegevens van bedrijven opzoeken en de reviews van hun klanten lezen.

© Bizbook Channel 2014, All rights reserved - Bedrijfsnummer: 0468.561.072